Advertisement
 
Красива усмивка

зъбче


Може би в наши дни Мона Лиза би имала блестяща усмивка, но дали по онова време е имала достатъчно здрави зъби за да има смелостта да се усмихне?

Шегата настрана. Психолозите отдавна са установили едно много просто правило: при общуването между хората – те обръщат огромно внимание на това КАК говори техният събеседник и 93% от цялата информация възприемат чрез езика на мимиката и жестовете. Обаятелната усмивка и здравите зъби се явяват като един от най-важните фактори при общуването между хората.

Резултатите от изследването показват, че 80% от хората обръщат внимание на зъбите на събеседника, както и че болшинството от запитаните смятат, че именно обаятелната усмивка помага да предразположите вашият събеседник и да получите желания резултат от общуването.

Естетичната стоматология има за цел да възстанови нормалния вид на непатологичните увреждания или усмивканесъвършенства на съзъбието, вродени или придобити. Трябва да се има предвид обаче, че никое естетично лечение не може да бъде осъществено без солидна основна терапия, която включва профилактика, пародонтално лечение на венечните заболявания, перфектна устна хигиена и основно възстановяване на дефектите в устата на пациента.

 
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!