здравейте като се отварят снимки по постингите излизат някакви цицорести лелки може ли да се провери за вирус ли става въпрос ,може би да се въвежда анти спам код на всяко съобщение тема или снимка както е по повечето форуми
IvoGenev
0896866086
Предпочитам Невъзможното,което убеждава пред Възможното,което звучи Неубедително.(Аристотел).
Като се ъплоадват снимките трябва да се маркира кръгчето FAMILY SAFE
София 2003
Certificate in Endodontics
UCL Eastman Institute 2010
Diploma In Endodontic Practice
UCL Eastman Institute 2012 www.stomatolog.start.bg българският стоматологичен портал
От няколко дена като влизам във форума антивирусната ми засича вирус,а понякога и не ме допуска да вляза.Така е и при други колеги.Моля, администратора да каже, какво можем да предприемем и ако е разрешен проблема да ни уведоми
И при мен е същият проблем, прилича на хакване на форума, като цъкна на някоя тема ме препраща към "антивирусен сайт" internet-secure22.com и ми предлага да сваля нещо за "изчистване на вирусите"
Има ли развитие по въпроса?
П.П.
Проблемът се появява когато се цъкне бутона "Вижте всички актуални мнения". След това почва да препраща към приятните сайтове.
И при мен абсолютно същите неща стават.Тия съобщения за вирус се пращат от сайта.В никакъв случай не сваляйте това което ви предлага.Цялата работа е опит за продажба на софтуер.Веднъж се притесних и свалих програма от подобен сайт.Разката ме.Трябваше да го нося на доктор.
Работи се по въпроса. Докато не намерим решение, никой да не сваля нищо от който и да било сайт!
София 2003
UCL Eastman Institute 2012 www.stomatolog.start.bg българският стоматологичен портал
Мисля, че проблема е временно решен. Но за да намалим до минимум подобни зловредни прояви ще се наложи да ъпдейтнем цялата система. За известно време форумът ще е с по-ниска функционалност, която се надяваме постепенно да върнем до нормални граници.
София 2003
Д-р Дамянов, ако искаш помощ с ъпдейта (въпреки, че не съм се занимавал с phpBB) ще се радвам да помогна! Нали иде реч за PHP/MySQL? Много е гаден момента, когато някой от IP, което се намира в Мексико или Зимбабве пусне нещо в сайта!
Благодаря Божо за предложената помощ. Непременно ще ти се обадя, ако имам нужда от такава. Засега съм малко зает с други задачи, но се надявам да дойде ред и на това...
София 2003