Туинки стар
-
- чест потребител
Туинки стар
Колеги,имате ли опит от работа с компомера Туинки Стар за обтурации на временни зъби?Интересува ме как се възприемат цветните обтурации от децата и родителите и трайни ли са тези обтурации.Благодаря ви.
- Alexandra
- специален член
Re: Туинки стар
Аз от доста години ползвам, принципът е същия като на фотополимера. Ецвам си, бондвам и нанасям. Може и без ецване, но не седят дълго. Децата много им се радват, всеки път си поръчват различен цвят. Да, трайни са. Ама има цветове, дето никой не ги ще - златно и сребърно, например. Най- се харчат червени, сини и зелени при моите малчовци.maria ivanova написа:Колеги,имате ли опит от работа с компомера Туинки Стар за обтурации на временни зъби?Интересува ме как се възприемат цветните обтурации от децата и родителите и трайни ли са тези обтурации.Благодаря ви.
-
- чест потребител
- IvoGenev
- чест потребител
Зъбките правени с него стоят до последно като обтурацията не мръдва, все едно че е правена предния ден. Не се отделя по границите със зъбчето както примерно ако с амалгама или евикрол. Може и без бонд
IvoGenev
0896866086
Предпочитам Невъзможното,което убеждава пред Възможното,което звучи Неубедително.(Аристотел).
0896866086
Предпочитам Невъзможното,което убеждава пред Възможното,което звучи Неубедително.(Аристотел).
- Alexandra
- специален член
Аз ги купувам от Евгени Митковски - продава всичко на Voco на добри цени. Ето телефон:Явор написа:От къде мога да купя такива весели плоНбички??![]()
Мечта ми е на един ЦСКАр да му нанеса синя пломба и да му връча огледалото с ехидна усмивка!
0878107848
0898785530
А иначе - става си и за плоНба, за пънче под корона.