Мнение за Нанокомпозита Еветрик на Ивоклар-Вивадент
-
- нов потребител
Мнение за Нанокомпозита Еветрик на Ивоклар-Вивадент
Колеги какво ви е мнението за композита и ако може даго сравните с Filteu Z550=
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Re: Мнение за Нанокомпозита Еветрик на Ивоклар-Вивадент
Преди работех със Z550, спрямо него Evetric има по-наситен цвят и по- добър хамелеонов ефект. Когато е необходимо, транспарента в кита придава нужната дълбочина. Работи се лесно и бързо се постигат добри резултати. Големия сет е с добре подбрани цветове, единствено С2 е с ограничено приложение, но го използвам за дисталните участъци. Спрях да ползвам ец. гел- Exite F осигурява достатъчна адхезия, никаква постоперативна чувствителност. Определено поставям Evetric пред Filtec Z550.ivan161311 написа:Колеги какво ви е мнението за композита и ако може даго сравните с Filteu Z550=
Благодаря предварително.
Това е с Evetric-

- клещомицин5561
- редовен потребител
-
- чест потребител
Ползвала съм Еветрик и Тетрик Церам.Много по-добри в сравнение с Филтек.Все още много често купувам Еветрик,ползвам го предимно в дисталните участъци,прекрасни манипулативни качества,и както е написал колегата по-горе-чудесен хамелеонов ефект.За цената си е идеален.Филтек съм пробвала във всичките му модификаций-лепне много по инструментите,влачи се при изваждане на шприците,незадоволителна за мен естетика.
- dr.Spilkova
- редовен потребител
-
- чест потребител
-
- потребител
-
- чест потребител
Аз последно взех от промоция 8+3 подарък лииии, не помня но беше нещо такова...
Не разбирам и не мога да се обоснова научно, но най-лесно ми е да работя с полимерите на Ивоклар.
Имам и мои ресторации, които виждам сега , а съм правил преди 4-5 години и от някои (явно съм се старал повече
) съм наистина учуден как изглеждат!
Ето това например е снимка на правена от мен МО обтурация на 26 зъб на 3 години (по спомен?) , материалът е емпрес дайрект на ивоклар.
Не пропускам и факта, че при този пациент оралната хигиена е на завидно ниво!

Не разбирам и не мога да се обоснова научно, но най-лесно ми е да работя с полимерите на Ивоклар.
Имам и мои ресторации, които виждам сега , а съм правил преди 4-5 години и от някои (явно съм се старал повече

Ето това например е снимка на правена от мен МО обтурация на 26 зъб на 3 години (по спомен?) , материалът е емпрес дайрект на ивоклар.
Не пропускам и факта, че при този пациент оралната хигиена е на завидно ниво!

Д-р Яромиров
- dr.Spilkova
- редовен потребител
-
- нов потребител
Благодаря, Ви колег за мненията и нформацията иначе в момента офертата е много изгодна за поръчка са дали следните данни
на тел. : 052 694646 , 0875157857 или 0899934499 и e-mail: ecodent@ecodent-bg.com
на тел. : 052 694646 , 0875157857 или 0899934499 и e-mail: ecodent@ecodent-bg.com