Сериозен проблем със зъбите....

Съвременно лечение на пародонталните заболявания
BuzkatA
нов потребител
нов потребител
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Сеп 09, 2015 6:50 pm
Местоположение: Бургас

Сериозен проблем със зъбите....

Мнение от BuzkatA »

Здравейте драги доктори пише ви, човек който няма нищо общо с вашата професия, но имам сериозен проблем и въпрос към вас.
Всичко започна преди 4-5 месеца, по време на миене на зъбите ми те започнаха да кървят ужасно много, все едно някой ми е срязал венеца и буквално си шуртеше кръв. При което посетих зъболекар, тя ми каза да спра да използвам елетрическата си четка за зъби, направи ми няколко много болезнени процедури, който нарече мисля, че "кюритаж" - а въпросната интервенция включваше това да ми пъха нещо остро между зъбите и след това да плюя и да правя гаргара с едно розово лекарство за уста.
Проблема се прикри за известно време, но сега нещата са по-сериозни дори без да си мия зъбите по няколко пъти на ден усещавам вкус на кръв в устата си и когато започна да плюя, плюя чиста хубава кръв и то в продължение на минути, след това спира и след няколко часа отново.
Устата ми мирише ужасно, не мога да разговарям с хората, боли ме главата и сега в понеделник пак съм на зъболекар, не знам от къде да започне направо тая жена, но имам чувството, че най-накрая ще започна да си губя зъбите.
Тя също така ми каза, че това може да е породено от някаква бактерия, която верее в устата ми и че трябва да повикаме някакъв човек, който евентуално да ми вземе изследвания от устата и да ги прати в Германия и да видим подходящия антибиотик за лечение.
Моля ви дайте съвет дали всичките тези неща са правилни, когато отида си почистя ли отново зъбния камък и какво да предприема.
Ако имате също така колега, който има опит с такива неща в Бургас и дори и в страната (готов съм да пътувам), моля да ми го препоръчате, защото не на мен ми е гадно да си усетя дъха, а много добре знаете кво е да разговаряш с такъв човек, а и не искам да си губя зъбите.
И също така интересното е, че първо ми кървяха кучешките, а сега ми кървят мъдреците.
Благодаря Ви и се извинявам, ако въпроса ми е не е бил за тук, но наистина се нужда от сериозна помощ и лечение.
Публикувай отговор